如題!!我同老公揸車去,初頭諗住泊低食,但冇位就改變為外賣吧。當時6:10pm,見佢開左門就問佢可以落單未。佢話可以落,但都係6:30 先做。落單態度都差過人,冇所謂,咪照等,本身都預左中間我懷疑佢將我個牛油雞翼出錯俾人,我等到7:15,真係好過份決定唔等!因為我係第一個落單,冇理由走左近十個外賣都未到我。其實出錯唔緊要,但未見過人出錯冇歉意仲要惡過人!離L晒譜!外賣番到屋企,真係評價都嘥氣個芥蘭黃到顛稍苦串燒叫雞肉比錯豬肉(去任何一間九龍城食串燒都好味過佢另外香茅豬肉凍檬,又漏俾汁我地所有豬肉豬排乾到一個點,真 心 難 食 !!!結論:1。任何一間佐敦老趙,紅磡亞呂,什至老公話什麼芽莊都好食過佢!2。一間小店內幾個人可以全部態度差到你唔會再去受氣,好叻3。我從未試過俾劣評,亦極撐小店,但真心覺得佢應該收皮
如題!!

外賣番到屋企,真係評價都嘥氣
個芥蘭黃到顛稍苦
串燒叫雞肉比錯豬肉(去任何一間九龍城食串燒都好味過佢
另外香茅豬肉凍檬,又漏俾汁我地
所有豬肉豬排乾到一個點,真 心 難 食 !!!

結論:

2。一間小店內幾個人可以全部態度差到你唔會再去受氣,好叻