2021-05-01 310 瀏覽
食過三、四次左右,黎埋今次之後唔會再黎堂食! 呢間分店真係街邊大排檔服務同環境都好過佢! 食物一向我都覺得係好食嘅,但環境真係頂唔順! 先講環境: 冷氣機滴水、地下佈滿用過嘅牙籤、垃圾都冇人理。餐具污糟又甩色,抹枱又求求其其,留低殘渣,因為橫掂都鋪張餐子所以就求其!? 啲枱幾乎張張都生銹,門面功夫都未做足,諗深一層廚房環境都唔方好! 再講服務員態度: 將張收據連個牌一野就飛埋黎,撞到筷子都彈起,其實行多一步放低真係咁困難!? 作為食客,一路食一路觀察樓面服務員,真心覺得佢地辛苦,木口木面唔多出聲,最熱情已經係收銀果位,最慘又係佢,門口客人等得耐收銀呀姐首當其衝就被鬧! 以上情景、環境出現係大排檔,我覺得好合理,但係出現係一間連鎖式點心店真係太差! 成餐茶就係吵吵鬧鬧嘅環境入面食完~ 下次都係叫外賣!

先講環境: 冷氣機滴水、地下佈滿用過嘅牙籤、垃圾都冇人理。

成餐茶就係吵吵鬧鬧嘅環境入面食完~
下次都係叫外賣!
2021-05-01
$50 (早餐)