2019-08-11 218 瀏覽
甜一刻深水埗同長沙灣一帶出名多人隱世美食,看不見大集團的壟斷卻有滿滿的人情味!鋪頭裝修好得意,牆身劃滿唔同嘅公仔或者甜品做裝飾員工超熱情!好主動咁樣向我哋介紹,店內嘅裝修用粉紅色為主題好有少女風格仲有唔少親手畫上去嘅圖畫!好溫馨嘅感覺腐竹薏米雞蛋糖水😋😋😋😋最近食得太多熱氣野,所以選了腐竹薏米雞蛋糖水,薏米本身有清熱去濕之功效,腐竹的味道和薏米柔軟滑身的口感,加以雞蛋的營養價值,吃起上嚟甜度適中,而且有美容功效,可以讓人的皮膚滑溜溜哦😋環境味道好,餐牌相片同實物一模一樣,值得一讚,廚房有二至三人工作.我地食到十點,已經開始多人,所以如果唔想等咁耐,真係早少少去食好d, 而且門口可以泊車,真係好方便。推介😋😋😋😋😋———#foodie #hkblogger #foods #hkfood #hkfoodie #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likeforcomment #likeforlikeback #likeforcomments #instalike #followers #followers #photooftheday #amw
甜一刻
鋪頭裝修好得意,牆身劃滿唔同嘅公仔或者甜品做裝飾
仲有唔少親手畫上去嘅圖畫!好溫馨嘅感覺

腐竹薏米雞蛋糖水😋😋😋😋

推介😋😋😋😋😋

———
#foodie #hkblogger #foods #hkfood #hkfoodie #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likeforcomment #likeforlikeback #likeforcomments #instalike #followers #followers #photooftheday #amwriting #blogging #newblogpost #instablogger #me #followme #comment💬 #like4me #smile #igers #hkig #sweetmomentdessert