2018-01-04 564 瀏覽
呢間店係住深水埗既朋友推介我們食的,已經食了第n次😂點了朋友勁讚的海南雞飯,😻依然有雞鮮味,雞肉同雞皮仲有點爽口既感覺,每次食都大讚個生菜包超抵食$38勁大份,用料十足,豬肉好嫩加上大量新鮮泰式香草,表面仲放了很多新鮮薄荷葉同青檸檬👏🏻👏🏻 另外我地仲食左佢地個泰式甜酸魚,初初以為紅仆仆會好辣,不過個靚女收銀員極力推薦,就試下啦,一食真係好野味👍🏻👍🏻其實一點也不辣,師傅好勁,炸到魚腩位脆仆仆可以連骨食,好正😋 走時再叫了一條外賣俾老婆食,老婆鐘意食辣野,所以叫師傅加辣,呢間店真係太好太用心😭佢地將汁分開,回到家條魚還是脆仆仆的,同老婆一齊再食,原來中辣仲正,老婆食到骨到食埋😂

2018-01-03