2019-04-25
前排睇到網上介紹,今日終於慕名而黎試一下佢個蕃茄湯底。款式種類可以隨意配搭,重可以揀鍾意ga麵底,夠哂貼心👍🏻👍🏻👍🏻有選擇困難症ga我,最後決定揀D唔使揀甘多ga款式,👇🏻👇🏻👇🏻一貝子大蜆加帶子,非常足料👍🏻大蜆鮮甜,係2粒帶子略嫌overcook咗,個湯雖然冇介紹所講,啖啖都有蕃茄蓉,但係蕃茄味非常濃郁,會有D似濃味ga羅宋湯👆🏻👆🏻👆🏻慢煮麻辣瑞士汁雞翼係咪慢煮我真係唔識分🙈🤣,但雞肉算滑,唔算辣,開始食個陣只係似普通瑞士汁雞翼,但之後個嘴慢慢會開始麻痺沙嗲豬腩肉我個人就好鍾意,豬肉肥瘦岩岩好,有D似燒肉甘,食落好juicy,,加埋自家製ga沙嗲醬,味道非常好👍🏻👍🏻👍🏻最後一定要介紹e個自家制ga檸檬雪梨露,唔會太甜,酸酸甜甜甘,會令你非常開胃。總括黎講,鍾意蕃茄湯ga,絕對值得黎e間小店一試佢真材實料ga蕃茄湯底❗️
👆🏻👆🏻👆🏻慢煮麻辣瑞士汁雞翼