2019-10-24 123 瀏覽
平時極少會去國際展覽中心,其實為左去歡樂天地朝聖,所以順手搵食😂經過二樓,比其中一間餐廳個餐牌吸引住😍蕃茄濃湯系列🍅有幾濃呀?等我試過😏見到份量都好大碗,所以我同吳生就叫左一碗,再加啲小食😋蕃茄濃湯螺絲粉配脆皮咸豬手:超濃濃濃濃濃茄味呀!🤩真係估佢唔到呀!湯底入面仲有成個蕃茄比埋你食!成碗螺絲粉食落去一啲都唔酸,帶少少甜甜地既味😋勁開胃!絕對係值5個❤️脆皮咸豬手:脆嫩有𡁻口,再配埋佢跟既黃芥茉醬,超正👍🏻唔好睇佢得3件咁少,件件都大大件!抵食😎其他小食整體都有4❤️,較為普通既竟然係「薯絲蝦配芝士」,而值得一讚既係「迷你春卷」,一食就知唔係翻炸,熱辣辣、脆卜卜!超正👍🏻飲品方面,見佢餐牌有特飲,所以就叫左杯「菠蘿蜜桃梳打」同埋「凍泡沫茶」,泡沫茶有驚喜!因為係紅茶既關係,開頭以為會好澀,點知原來又唔會喎!抵讚👍🏻

見到份量都好大碗,所以我同吳生就叫左一碗,再加啲小食😋

蕃茄湯螺絲粉

脆皮咸豬手

七味花枝丸
迷你春卷
薯絲蝦配芝士

菠蘿蜜桃梳打
凍泡沫茶
2019-10-20
3 分鐘 (堂食)
午餐
蕃茄湯螺絲粉