2023-10-20 892 瀏覽
喜歡飲飲食食的我,但係好少寫食評,因為今晚給我留下深刻的印象,真材實料,材料新鮮,出品之作,就連服務也好好,值得宣傳,地標觀塘地鐵站附近工廈10樓,環境乾淨整潔,中式餐館格調,有多間獨立厢房蟹肉扒翅,老火湯底,用筷子夾住來食的翅好大一梳,在外還是第一次食咁大塊的翅芝士龍蝦,啖啖肉,芝士味好香,還有好好食的伊麵底,超👍芝麻雞,皮脆肉滑,就連牙縫都還留余香,聽講係呢間招牌餸,值得一試原隻鮑魚扣山珍海味,重點係鮑魚汁好味,扣的材料好多,食得出鮮和無味精蝦拼芋蓉多士,多士好鬆脆,芋蓉好香,美極蝦好大隻和新鮮,食咗返尋味套餐之外本店推介了今期超抵食的尿蝦皇,筷子咁長,只須加$ 100每隻,好超值而且好新鮮 有好幾款套餐,價錢都好合理,最主要真材實料,材料新鮮而且店家還主打百份百無味精,食得健康
芝士龍蝦,啖啖肉,芝士味好香,還有好好食的伊麵底,超👍
2023-10-20
慶祝紀念