2019-05-30
真正隱世越南牛肉粉😍😍😍.點解我要話佢係真正隱世😂😂事關呢間野個舖位係下午四時至五點就會變番一間Bar , 佢仲要落埋地牢🤭門口啲廣告全部影到啲食物暗暗咁🙈係去完越南🇻🇳又好想搵到食到好味既Pho先膽粗粗一試😎落到去原來係好夠光☀️.叫左個Pho 😋濃湯底飲落又唔會太咸,食完都冇好口渴👍🏻粉都比起一般街舖多,雖然我食完仲可以再食🙈佢既河粉就比較厚煙韌,老人家比較喜歡食薄薄的會更吸湯😝比左兩款香草🌿餸有3粒牛丸5、6片4份一張A4紙咁大既薄切牛肉😋認真既真係算係多架喇😆加左$18蚊3隻牛油雞翼食落都滑唔錯☺️.食飽飽仲可以係個度掟鏢,下午冇咩人玩🤣🤣岩晒我呢個低手大顯身手🙈仲氹得波波好開心❤️抵玩啦,去飲杯野都唔止呢個lunch 既價錢啦😂下次去食埋1:45開始計既下午茶時段先得😍😍要食法包!