2014-03-25
老老實實,我食左咁多年野,都未試過咁憤怒,即時要上黎開account,宣洩不滿。 是咁的,我係yahoo團購買左兩張所謂英式漢堡套餐,寫明星期六日適用。打電話去book啦,打去佢話星期六ok,轉個頭打去黎話我知full左要揀第二日。咁算啦,我咪再book過囉,之後次次都話星期六日full,焗住平日去食。本身我都好隨和,咁咪平日夜晚食算囉。點知去到攞張團購岀黎,個東南亞人塊面即刻黑晒,好彩間舖多人咋,唔係的話,我會以為自己遇到污糟野。去到坐啦,俾就個bar枱收銀位隔離,但明明大把位。咁我買團購架,我等佢個餐囉,足足等左45分鐘。中間我問左兩次waitress,我當然態度好咁問啦,點知兩條友聽完我講,跟住篤下個電腦,完全冇反應,當我地(我同女朋友黎)透明!!!終於,我餐黎啦。心諗你整咁耐一定我俾心機架啦,嘩,啲薯條好似碎片咁,咬落去以為自己食緊石仔,感覺上似冷飯菜汁,得個漢堡包叫正常啲。真係火都黎埋!雖則揀野做開外國人生意姐,唔使咁恰香港人掛?!講真,覺得蝕咪唔好做團購囉,做左又要咁樣對個客,我真金白銀俾錢食,當我乞兒呀?全程得個bar枱哥哥有禮貌之外,成班waitress加個man
去到坐啦,俾就個bar枱收銀位隔離,但明明大把位。
全程得個bar枱哥哥有禮貌之外,成班waitress加個manager,根本冇人當過我地係客,直情受辱!!!
仲要加一,我真係掟落鹹水海都唔想益佢!