2023-03-29 113 瀏覽
👧🏻😋👅🍽✨真的wanna eat 🤤-Wanna Eat 🇭🇰 新蒲崗彩虹道16號地下 🇭🇰-😋wanna eat係OpenRice既分類係西式cafe, 實在唔太全面, 因為佢個中式廚房都好犀利😋招牌菜係拔絲咕嚕肉, 就真係當之無愧! 我坐近廚房見到一盤盤拔絲咕嚕肉拎出黎就知幾受歡迎-🐷🍭想食·拔絲咕嚕肉(定食) $98配 麻辣雲耳 蓮藕✨有11粒勁大粒既咕嚕肉, 真係激死人, 單數會同對面果個爭食🤣✨外脆內有肥肉超邪惡, 個汁好濃好杰做到拔絲效果, 但又唔會太甜太膩✨麻辣雲耳好香, 但都幾辣; 蓮藕酸酸甜甜好清新開胃-🧀🫕🍕 四重芝士手工薄餅 $78💯橢圓形既pizza食落酥酥地, 有D似印度薄餅, 介乎係厚批同薄批中間💯四種芝士分別係水牛巴馬臣車打菲達, 都唔係太識分🤣 但明顯食到有唔同香氣既芝士-🍵🥛 抹茶牛奶 跟餐半價 $18✨心形拉花, 抹茶綠係漸變色, 牛奶超滑✨抹茶超香, 糖係分開俾左一小包, 唔好甜既都唔怕😆-🍌🧇🍦 焦糖香蕉配朱古力雪糕窩夫 $72💯窩夫唔算好脆, 但蛋味好重, 同埋份量夠多!💯朱古力雪糕中間有朱古力片片, 碟邊都好有心思有D焦糖味點子-
👧🏻😋👅🍽✨
真的wanna eat 🤤
Wanna Eat
🇭🇰 新蒲崗彩虹道16號地下 🇭🇰
🐷🍭
想食·拔絲咕嚕肉(定食) $98
配 麻辣雲耳 蓮藕
✨麻辣雲耳好香, 但都幾辣; 蓮藕酸酸甜甜好清新開胃

🧀🫕🍕
四重芝士手工薄餅 $78
四重芝士手工薄餅

🍵🥛
抹茶牛奶 跟餐半價 $18
✨心形拉花, 抹茶綠係漸變色, 牛奶超滑
✨抹茶超香, 糖係分開俾左一小包, 唔好甜既都唔怕😆

🍌🧇🍦
焦糖香蕉配朱古力雪糕窩夫 $72
💯窩夫唔算好脆, 但蛋味好重, 同埋份量夠多!

四重芝士手工薄餅