做布甸麵包做到街知巷聞嘅「嘉多娜」相信大家都唔陌生,小編一直都好想試可惜一係賣晒,一係就冇時間排隊買🤷🏻‍♀️ 今日竟然食神來了,除咗《布甸包》,仲試埋《脆皮泡芙》,即管睇吓係咪真係傳說中咁好食🤔😌《 原味布甸包 》 $15 / 個 4.5 / 5食過幾間布甸包黎講味道算唔錯,鍾意布甸多過包嘅會好鍾意,因為佢布甸餡勁多😛 比例就係4/5係布甸,其餘先係包😋 亦因為咁所以包皮食落有啲靭,比平時麵包要再咬耐啲😂 布甸餡好香雲呢拿味,稍甜,質地算係食過嘅布甸包入面最滑溜嘅個個🤤 份量好大勁飽肚!《 脆皮泡芙 》 $20 / 個 5 / 5 🌟🌟🌟🌟🌟一拎上手就覺得勁墜手好重好有份量😍 未咬開都略略見到有餡吱左出黎🤤 最自癒係一擘開啲餡流晒出黎😍 餡料又多又順滑,吸整都有🤤 加上脆皮好香口,凍左都會脆卜卜咁所以口感一流!👍🏻整體來講質素相當唔錯,泡芙較布甸包優勝😋👍🏻———————————————🏠環境舒適度:外帶🥡👅舔脷回頭度:💛💛💛💛💛📸打卡able度:💛💛💛💛———————————————

《 原味布甸包 》 $15 / 個 4.5 / 5

《 脆皮泡芙 》 $20 / 個 5 / 5 🌟🌟🌟🌟🌟

整體來講質素相當唔錯,泡芙較布甸包優勝😋👍🏻

———————————————
🏠環境舒適度:外帶🥡
👅舔脷回頭度:💛💛💛💛💛
📸打卡able度:💛💛💛💛
———————————————
15 分鐘 (堂食)
  • 泡芙