2019-01-12 3093 瀏覽
生日飯 兩個人食 團購打去預約果陣態度唔友善 🤔但店內用餐體驗 服務態度係滿分💯星期六晚 我地早到左半個鐘 佢開口請我地入去開始食 當我地9點開始 😱😱 好到嚇襯21-2300(雖然團購寫3個鐘 但其實我地食到10點半已經飽哂走得)團購加埋服務費$190左右 價錢同walk in差唔多團購送左一板海膽 樣靚 但唔重味 可能我唔識食店內熱情招呼 同食評上既反差頗大我諗可能生意無之前咁好 所以落力左 可能員工一時態度唔好 真係會趕走好多客人 希望而家有熱情 唔會太遲啦 (我第一次食就幾buy)刺身上 樣同味都好 唔覺得有食評咁差 (lucky?)款款都正常水平 有味 厚切 食完無肚痛 已合格壽司個飯好實 唔好味 鐘意刺身多d同其他餐廳比較 食物選擇都多 (火鍋食唔落無試到)但唔係樣樣都好食 熱食比想像中好(韓國煮蜆/一口牛仔粒/牛舌)但炸物個炸粉好實 (雞軟骨就食得好辛苦 想食都食唔落 浪費左半碟)😭但都有漏單情況 應該無心可能無貨 我地夠飽就無追單 最後樓面哥哥仲係咁俾雪米磁我地食 又叫我地一人飲多支野先啦 好熱情 好難得 總結:性價比唔差喎 200有找任食 仲想點無肚痛 無野大伏 除
生日飯 兩個人食 團購

打去預約果陣態度唔友善 🤔
但店內用餐體驗 服務態度係滿分💯

團購加埋服務費$190左右 價錢同walk in差唔多
團購送左一板海膽 樣靚 但唔重味 可能我唔識食

店內熱情招呼 同食評上既反差頗大
刺身上 樣同味都好 唔覺得有食評咁差 (lucky?)

款款都正常水平 有味 厚切 食完無肚痛 已合格
壽司個飯好實 唔好味 鐘意刺身多d

同其他餐廳比較 食物選擇都多 (火鍋食唔落無試到)
但都有漏單情況 應該無心可能無貨 我地夠飽就無追單

總結:性價比唔差喎 200有找任食 仲想點