2021-10-26 174 瀏覽
點解話佢係真·隱世🤣因為佢外表係一間賣衫嘅舖頭,完全睇唔出係食野!係紗窗之下有一條小小嘅樓梯上去閣樓仔。一入去已經覺得自己去左一個北歐嘅夢幻雪國😍周圍都係雪人同聖誕嘅裝飾,有溫馨嘅感覺。⛄️士多啤梨冇你咁甜🍓$98就係睇到見到咁可愛嘅雪人所以俾佢吸引左入黎,梳乎厘pancake有兩塊,不過可能因為要做後期裝飾,所以表面睇落有少少扁左,啲雪人眼就係珍珠黎,pancake味道唔算好濃蛋味,勝在打卡一流✅⛄️一人快樂自由套餐🥞$78套餐就可以揀一款pancake同一杯飲品,本身想揀香蕉不過冇晒,轉左要朱古力。一人餐嘅pancake就得一塊,口感鬆軟。加左朱古力醬好味好多。飲品就揀左芝士奶蓋烏龍茶,芝士味唔夠濃,烏龍茶底尚算可以,偏淡座位唔多,下午茶時間去都滿滿地,最好早少少黎,任坐冇限時,行完街攰想坐係到傾計都唔錯。味道整體OK,不過個人就覺得唔太抵食。

⛄️士多啤梨冇你咁甜🍓$98

士多啤梨冇你咁甜