🍔MOS Burger -「真.B.L.T. 照燒牛肉漢堡」淨包價$35B = Bacon(煙肉)🥓L = Lettuce(生菜)🥬T = Tomato(番茄)🍅日式快餐店, 個包以直立式紙盒裝, 包以開口紙包住, 一抽出來就食得!😊個包一打開盒見到已經好吸引! 🤩😍💋原因係實物與廣告照近似度十分高! 超贊!👍👍👍成個包加埋D料睇上去脹卜卜! 🤗見到都想咬! 😋呢個包有曬最好味既料於一身, 有煎蛋、煙肉、蕃茄、爽脆生菜! 生菜個樣好靚! 望落就已經覺得新鮮! 還加入芝士, 醬汁好好味個味有D似honey mustard 甘好好味! 我寫既時,其實已經食左幾次! 🤪食量大既朋友, 佢仲有⏫雙層肉餅俾你揀,滿腹感大大提升MAX !🤰😋美味指數: 9/10💲性價比: 8.8/10🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔
B = Bacon(煙肉)🥓

L = Lettuce(生菜)🥬