2017-03-18 119 瀏覽
一大班人食,打邊爐梗係最啱。我哋四個人一坐低見到咁多嘢食揀,個個都眼闊肚窄,就嗌咗好多嘢食首先我哋揀咗胡椒豬肚湯底,入面好足料好多豬肚同埋雞件,但略嫌胡椒味就唔太夠重難得見到依間火鍋店有刺身食,我哋就嗌咗三樣嚟試吓啦,海膽,三文魚腩同埋水母刺身。海膽勁肥美好大件,食物好鮮甜,底下仲有一舊玉子同埋青瓜,建議先試咗海膽唔好連埋玉子一齊食,唔係會蓋左海膽嘅鮮味三文魚刺身好肥美好厚身,仲好新鮮添,水母刺身食落好爽口,值得試嘅事叫咗個熟食,鬼馬油炸鬼,上面鋪左啲蝦肉再拎去咋,卜卜脆幾得意到正式開始打邊爐啦,試咗佢依度嘅黑松露水餃同鳳城水餃,黑松露水餃入邊真係好香松露味,鳳城水餃木耳咬落好有口感生蠔打邊爐當然唔少得啦,大大隻幾抵食其他嘢食好似響鈴,手打四寶丸,都值得推介順帶一提,呢度啲服務態度真係好好

生蠔打邊爐當然唔少得啦,大大隻幾抵食
其他嘢食好似響鈴,手打四寶丸,都值得推介
順帶一提,呢度啲服務態度真係好好