2023-01-13 2699 瀏覽
儲印卡係customer loyalty incentive,原意是希望食客回頭,可惜花串員工態度好似你貪少便宜咁。1)明明印在卡上寫明最少消費300蚊一個印,每次再多兩個。一個員工會話比你聽「食幾多都係一個印」,最比佢睇返印上去嘅指示,佢先話「咁update左囉。」2)到埋單比張卡佢儲印時,返到黎插張卡喺找錢個套度原封不動,問佢時加左印時,另一個員工話「oh係你架?」🙄之後又想forfeit我原本有的,理由係張卡仲有一兩個星期可換張新,但原本儲的印不能carry forward to new card。咁都好意思講得出口。你所謂儲印可贈送嘅野,食客比得起錢有餘。大佬呀,唔識玩就唔好學人制定呢啲incentive,咁小學雞不如唔好set up啦。而家就係因為你咁嘅態度,不了,byebye!