2018-06-28
今日係4年一度嘅世界盃開鑼,唸住同男朋友去蘭桂坊睇波但又未夠鐘開波,搵間餐廳醫下肚啦,佢話想食burger 唸住搵下啦心唸如果搵唔到就去食麥記啦,點知行咗一陣,真係有間新開張嘅Burger bar 咁就去試下啦。Waiter 推介Steak Mushroom 同Signature Molten Cheese 比較多人叫,另外有個英式早餐漢堡,幾特別最後我哋叫咗一個 Steak Mushroom 同English Breakfast, 一客薯角及洋蔥圈。English Breakfast Burger 好似食緊all day breakfast 咁,有蛋煙肉芝士乜都有d啦,好特別嘅,好味!跟住男朋友嗰大蘑菇扒漢堡,嘩,原來大蘑菇配漢堡扒咁夾架,漢堡牛好多汁,配大蘑菇好好味,一d都唔流。薯角有D普通,但佢有啲seasoning喺面,都幾好食。洋蔥圈都一般,個人覺得炸得有D乾,不過係新鮮既。基本上,價錢不貴,漢堡扒好有牛味,環境不算太好,但食物質有水準。下次有機會再去一次。
薯角有D普通,但佢有啲seasoning喺面,都幾好食。
洋蔥圈都一般,個人覺得炸得有D乾,不過係新鮮既。