2022-12-06 113 瀏覽
西貢一直都有唔少特色cafe同文青小店,而呢小滿定律都好木系,配埋唔常見嘅frozen yogurt一齊打卡~嚟個西貢一日遊💃🏻1️⃣希臘乳酪雪糕($58)包三種配料加一種醬汁,而我就揀咗海鹽焦糖脆脆、檸檬芝士蛋糕同綠茶mochi ,再配熱情果醬~三種配料都係top 10 toppings🤣首先乳酪雪糕方面,其實就係食雪糕咁😛唔好諗住係乳酪就好健康咁🤪不過佢就酸酸甜甜咁,都滑都好食🤤而toppings 焦糖脆脆同mochi 我覺得都幾夾,而且有5舊都好夠食😆不過檸檬芝士蛋糕就得一舊正正方方咁,口感上唔算同yogurt夾,檸檬味唔突出,同埋就咁放上側面好驚佢跌🤣所以就唔太建議了~📍總結:-整體都好值得試,係好食嘅-比較快溶,想去海邊食就要夠快啦🤣
1️⃣希臘乳酪雪糕($58)

📍總結:
-整體都好值得試,係好食嘅
-比較快溶,想去海邊食就要夠快啦🤣
希臘乳酪雪糕
2022-11-30