我唔係成日去佐敦, 唔係好熟, 今次朋友帶我去呢間餐廳, 佢地SEND啲相俾我嘅晒時候, 我已經好期待, 事源我係好鐘意去歐洲旅行, 見到啲相已經有去左歐洲希臘旅行嘅感覺, 我地四個人, 先叫左個pizza,個餅底整得好脆, 喺一個咁陽光普照嘅中午,, 增添左一份度假嘅感覺食完歐洲版Pizza, 之後再叫多左件日文版嘅芥末口味三文魚pizza ( 餐廳寫menu嗰個注意, 你寫錯字, 你寫左芥未), 其實我係對喺PIZZA上加生果就一般, 不過呢個還可以接受. 呢個nachos 反而有啲驚喜, 因為平時啲醬都係啲shasa咁, 但係呢間係用左焗過嘅芝士, 唔錯唔錯, 我自己就叫左個午餐餐牌先有嘅明太子醬卡邦尼意粉, 味道OK, 啲汁剛剛好, 如果啲意粉al dente啲會好啲, 不過有時啲餐廳係要為左適應香港人口味, 都會整得淋啲, 最後就有甜品, 呢個窩夫, 一人一件, 剛剛好, 啲皮都幾脆, 可能因為喺佐敦嘅關係, 定價都無咁高, 我地無叫野飲, 每人百頭就搞掂, 都幾抵食店內加藝術品一件, 增加歐洲風

西班牙火腿辣肉腸薄塊

店內加藝術品一件, 增加歐洲風
西班牙火腿辣肉腸薄塊
  • 明太子醬卡邦尼意粉