2023-11-15 460 瀏覽
餐牌十分簡單,內有4款套餐,呢個150 min 厚肉龍蝦海鮮蒸氣鍋套餐包羅萬有有海鮮、丸肉、蔬菜、小食,不同等級的套餐涵蓋不同食材。食物快速送到,碟與碟之間相差不到1分鐘。厚肉龍蝦膏香甜,感覺好新鮮!龍蝦啖啖肉,肉質鮮嫩,非常彈牙,果然即整嘅海鮮最好食。海鮮味道帶甜帶鮮,蒸完有水份又彈牙,沾小小豉油已經足夠!只想說光吃那盆龍蝦同海鮮已覺飽肚。吃完龍蝦,再吃酸酸手拍青瓜貓耳朵特別開胃,消滯又清新。 呢個係價錢中上嘅套餐,有好多海鮮,好似D大鮑魚亦十分新鮮,面同清刷得乾淨,食落有嚼勁。所有貝類都好Juicy,好多汁,蒸出嚟好鮮甜。即叫即起點心,當然唔可以錯過啦! 又有小籠包、燒賣、蝦餃,搞到我地點心癮發作!!呢間緣味小聚啱晒大胃王嘅海鮮蒸鍋放題。

吃完龍蝦,再吃酸酸手拍青瓜貓耳朵特別開胃,消滯又清新。

呢間緣味小聚啱晒大胃王嘅海鮮蒸鍋放題