餐廳: Greenhouse
資訊:

2025-02-06 358 瀏覽
係Times Square睇完戲搵野食,晚餐時間,間間餐廳都冇乜人🙈最後阿仔揀咗Greenhouse。🦪推介生蠔 ! 3隻$54好抵!我鍾意細隻d,金屬味濃,呢三隻啱晒我口味😌🥗 Burrata & Figs Salad $138足料沙律,菜係大塊火箭菜,好嫩綠!有藜麥、roasted almond、figs、burrata、提子、番茄、ham。 重點係個唔知士多啤梨定紅莓醬,好好食!同少少苦嘅火箭菜好夾! 🍝 Spaghetti Volcano $128材料簡單: 海量芝士、茄醬、金不換。 啲芝士果然多到火山爆發咁。一上枱陣陣芝士香!估唔到金不換同番茄又幾夾喎環境舒適,職員不停加水,仲要係暖水!個drink list超豐富好多特別Cocktail,下次要同朋友黎chill下!Greenhouse📍銅鑼灣勿地臣街1號時代廣場食通天10樓1004號舖

🥗 Burrata & Figs Salad $138

🍝 Spaghetti Volcano $128