L'AMOUR

咁多道菜,除咗龍蝦湯好飲、和牛好食、海膽雪糕幾有創意之外,其他都好一般.嘢食唔講,講服務:.1. 冷氣直吹頭和食物,找職員協助,職員不耐煩.成餐飯畀冷氣吹住個頭同食物,第一次叫職員,佢就熄細左少少;依然好大風吹正,第二次叫佢,佢都熄細左一格 ,但d staff之間gossip「吓頭先咪閂細左」,大聲到我聽到;依然吹到枱上面嘅紙巾都郁,第三次叫佢,佢就話「已經熄左一部喇喎」.過千蚊per head一餐飯,有張吉枱都唔propose轉枱畀客,仲要咁惡劣嘅服務態度.2. 一道菜未食完,就上另一道菜.partner食完而我未食完,職員先收partner嘅碟,唔係等埋一齊收;仲要即刻出下一道菜,兩碟放晒響partner面前😂.3. 急急腳收碟.道菜食咗未夠10分鐘就過嚟收碟,要出聲講未食完先唔收,趕過茶記
嘢食唔講,講服務:
1. 冷氣直吹頭和食物,找職員協助,職員不耐煩