2017-10-06 44 瀏覽
睇到朋友share過呢度嘅野食相,好過癮!問佢其實係咩黎,佢話帶你黎食下咪知囉!首先叫左兩杯飲品,因為朋友想食d咸野先~右:藍天之雲$40藍色飲品下面係有盞燈,好有天空嘅感覺,店員建議攪勻之後飲,味道都係乳酸味為主左:代酒$38呢杯好明顯係扮啤酒,以茶代酒,我覺得好成功!send張相比媽媽睇時,佢話我做咩飲酒~哈哈!其實係椰香奶蓋南非桂花國寶茶,第一次飲國寶茶,係無咖啡因嘅養生茶,茶味好特別同清新,奶蓋奶味好濃好滑。細炸物拼盤$78有迷你辣魚餅、蜜糖雞中翼、雞球薯條同炸薯條,薯條份量好多,所有野都係熱辣辣即炸,好飽肚,我幾鐘意雞球薯條,即係無骨嘅炸雞球,好夠味,好脆。7成熟雪糕牛扒$88牛扒有兩層,面層係朱古力雪糕,底層係士多啤梨雪糕,營造牛扒半熟嘅效果,「伴菜」有花生醬西多士同扮薯條嘅燒香蕉,燒過嘅香蕉特別香甜我好鍾意食椰汁河粉/腸粉,呢個甜品我想試好耐!蒸籠芒果腸粉$58蒸籠下面放左乾冰,所以好似平時飲茶食腸粉咁有出煙嘅效果,估唔到腸粉皮係咁煙韌!食落椰汁味好重,每條入面都包左一大塊好甜嘅芒果~大愛!
睇到朋友share過呢度嘅野食相,好過癮!
問佢其實係咩黎,佢話帶你黎食下咪知囉!

首先叫左兩杯飲品,因為朋友想食d咸野先~
右:藍天之雲$40
左:代酒$38

細炸物拼盤$78
小食併盤

7成熟雪糕牛扒$88
7成熟牛扒

我好鍾意食椰汁河粉/腸粉,呢個甜品我想試好耐!
蒸籠芒果腸粉$58
蒸籠芒果腸粉

蒸籠下面放左乾冰,所以好似平時飲茶食腸粉咁有出煙嘅效果,