2014-08-10 1099 瀏覽
是日到the grand睇戲,一直好鐘意食粗薯條既我終於有機會試呢間chips了。見到chips with各種醬汁,非常“掙扎”,後來決定先試下最多人推薦的黑松露芝士chips。眼見漢堡包都好多選擇,於是再叫個classic cheese burger試下。其實都想試埋個fish n chips,因為睇到其他人食fish n chips,塊fish好似真系好正喔,但我地已經食唔落了,留返下次食。講返個chips,好脆,本身無乜味,個黑松露芝士醬夠香,但好似太“結”,但總體都唔錯。個cheese burger,比起burgeroom既burger, 呢個好細個,but塊牛肉patti比burgeroom既好味喔,肉質鮮嫩,味道唔會淡"牟牟”,我反而覺得呢個size比較適合我地既胃口,但下次我會加菠蘿or洋蔥or蘑菇,增加層次感。飲品要左1杯iced mocha同可樂,iced mocha都唔錯,不過稍微甜左d, coffee少左,下次要試奶昔。總之,一定會翻兜,因為真係睇戲前一個開飯好食又方便既選擇。
總之,一定會翻兜,因為真係睇戲前一個開飯好食又方便既選擇。
2014-08-10
  • fish n chips