2011-02-08 58 瀏覽
大年初一諗住同爸爸飲茶, 所以之前已經訂定位, 12:30去到同門口個知客講已經訂左位, 點知佢話無哂位, 得番門口個張, 由於家人仲未到齊, 所以我就講繼續等, 咁當我一路等既時候, 就不停有客黎飲茶(超過十組人), 無論咩人數既都有, 而且全部都可以直接入去就有位, 但係個知客一路就無理到我, 亦都無問到我人齊未呀..等等.我一路等就一路望住, 直至等到45分鐘, 個知客都係無同我溝通過, 於是等到我屋企人到之後就轉左過去隔離"彩晶軒"飲, 相對彩晶軒既知客就好好多, 講明入面有枱已經埋單, 不消五分鐘就已經有位坐, 我相信呢間酒家個品質應該都幾高架, 但係唔知點解會請D咁差質素既員工, 或者個日可能我無同佢講"恭喜發財"同埋比利是喇.....
同埋比利是喇.....
2011-02-03
45 分鐘 (堂食)