2020-04-21 536 瀏覽
曾幾何時「万豚屋」幾乎係 #小秘書 嘅 #指定飯堂,#熱辣辣嘅 #菇菌湯底喺 #石鍋 裡面不停翻滾,未擺到落口已經感到好興奮🤩 不過自從轉咗手之後,我哋都好少嚟幫襯喇😏呢次返嚟,都係因為收到 #萬豚屋 嘅 #短訊,#會員 喺4月嚟幫襯,都會免費得到 #廣島蠔 兩件。身為 #蠔痴 嘅我,又點忍到口🤤 不過真係有啲失望,超迷你嘅廣島蠔配上厚厚嘅炸漿,口感麻麻,同比錢叫嘅品質完全唔一樣... 不過呢份係送嘅,就由佢啦🤪 食物嘅造型雖然無太大轉變,不過身為fans嘅我,多多少少都食得出有啲唔同,#烏冬 份量少咗,#湯底 變得偏咸,好在啲 #牛肉 係靠啲 #滾湯 去煮熟,所以仲保持得好嫩滑😉要值得一讚嘅係佢哋夠哂涼嘅冷氣系統,就好似熱天開冷氣打邊爐一樣咁爽🤣 仲有呢... 就係非常可愛嘅手繪豬仔做壁畫,比起以前黑蚊蚊嘅裝修成好大對比😏 不過如果有得揀,我都係覺得新不如舊LOL🤪

2020-04-16