2019-07-06 140 瀏覽
友人生日,今年想攪攪新意思比d驚喜佢,揾到呢間半自助餐,呢度環境好靚,岩哂我地慢慢食慢慢傾慢慢影靚相~好靚既裝潢,平時有做婚宴,無婚宴既時候開放做半自助餐,所以一定要預早打來book,睇下當日有無婚宴~我地好彩當日無婚宴可以食到~出面仲有個室外證婚場好靚啊~處處都是婚宴感覺,超浪漫呢~我地每人揀一個石燒主菜,價錢包埋出面既自助區任食,同一杯飲品~自助區都幾多野食,一系列既沙律配菜,有蔬菜類,煙三文魚,各式凍火腿,等等~最吸引既係有焗豪同焗帶子,帶子肉厚大大粒,又鮮甜,忍唔住食多幾粒~另外仲有炸咖哩角都唔錯~另一邊無影到既仲有中西湯各一款,西湯係磨菇忌廉湯,濃郁creamy~甜品方面仲有各式糕點,水果,都係任食架~我地仲每人加$128加左每人一份海鮮凍盤,賣相靚,夠鮮味~圖中係4人份~石燒美國牛小排 $488石燒新西蘭羊架 $468主菜同石燒板會分開上,然後客人自己燒,可以自己控制生熟度,好似我地4人有人中意全熟有中意5成,完全唔洗哎交,自己中意點燒都無問題啊~牛排牛味夠濃,羊肉亦唔會so,兩款都唔錯~最後一人可點一杯飲品~同時間我地又出走拎左d甜品同水果,蛋糕全部細細件,可以試哂咁多款

出面仲有個室外證婚場好靚啊~

處處都是婚宴感覺,超浪漫呢~

另外仲有炸咖哩角都唔錯~

甜品方面仲有各式糕點,水果,都係任食架~

石燒美國牛小排 $488

石燒新西蘭羊架 $468

牛排牛味夠濃,羊肉亦唔會so,兩款都唔錯~

最後一人可點一杯飲品~

同時間我地又出走拎左d甜品同水果,蛋糕全部細細件,可以試哂咁多款~今晚大滿足~
慶祝紀念
生日