餐廳: 彩福皇宴 (京瑞廣場1期)
資訊:

2025-01-25 0 瀏覽
最近我去咗石門區一間茶樓,真係好好食!佢哋嘅蝦餃真係一絕,皮薄餡靚,每一口都充滿鮮蝦嘅鮮味,咬下去口感滑溜,真係令人回味無窮。除此之外,鮑魚燒賣都唔錯,鮑魚嘅風味和肉餡配合得宜,味道非常出色。我最鍾意嘅係椰子燉蛋白,口感細膩,椰香濃郁,甜度剛好,食完真係好滿足。不過呢,呢個甜品成日都會賣晒,所以如果想食,記得早啲去!每次我都會特意提早到,因為知道呢個一定要試。整體來講,呢間茶樓嘅點心品質高,無論係蝦餃、燒賣定係椰子燉蛋白,都有佢哋獨特嘅魅力。環境舒適,服務態度亦都好,真係值得推介!如果你喺石門區,唔好錯過呢間茶樓,保證會讓你食得開心!下次我一定會再返去,試多啲其他點心!