2020-11-12
💛手抓海鮮餐超豐富牙😍有餐湯,海鮮超多款,有龍蝦,肉蟹,青口,蝦,鮑魚,蜆,翡翠螺 又有d 配菜,蒜蓉包,有幾種醬,例如星加坡黑胡椒,避風塘味,泰式香辣味,日本南瓜味,蒜蓉牛油味,今次我擇左仲星加坡黑胡椒味,海鮮同黑胡椒味原來可以禁match ,好野味😋😋仲有跟埋個movenpick 雪糕,咩料子牙,豐富到一個點,以前出去食呢d 都晤平,仲要只可以選擇某幾樣海鮮,而家一個價錢乜都有晒,正!必點!!💛壽喜燒套餐係我最鐘意嘅Sukiyaki 牙,好多嘢食,牛肉有8大塊,淨係食個牛都抵啦,你睇下啲雪花,靚到呢😍😍仲要有杯movenpick 雪糕,無得輸整體黎講,呢到嗰啲職員禮貌到不得了,真係好小可有禁好嘅待應,越嚟越鐘意係石門食飯,一黎人無禁多,二黎好多特色小店,三黎價錢比出面平,支持小店。支持高質小店💪🏻Seafood ghost (沙田)沙田石門安群街3號京瑞廣場一期地下G11號舖
💛壽喜燒套餐
Seafood ghost (沙田)
沙田石門安群街3號京瑞廣場一期地下G11號舖