2021-05-08
呢間嘢永久blacklist!!!!!!!!!未食過一間嘢衛生可以差成咁嗌咗兩碗生牛肉河,一碟泰式鳳爪上菜等梗嗰時已經勁多烏蠅到上個鳳爪嗰時,上菜落枱嗰下就有雙細烏蠅,咁個老闆娘幫我哋換咗佢,不過嗰下覺得可能唔好彩姐,有隻嘢飛咗落去到我食到一半個生牛肉河,見到個湯有觸鬚,我直接想嘔,又唔敢睇係唔係真係蟲,所以叫男朋友幫我睇係唔係,咁男朋友話係😭😭😭😭😭😭😭😭我自己就飛奔出咗鋪頭,因為真係好核突,大佬我食咗一半啦最後因為我已經走咗,男朋同佢哋講同比個嗰碗嘢佢哋睇,佢哋冇收到我哋一碗錢...anyways 錢都嗰係重點,但係一次可以中兩鑊,可想而知個廚房應該係昆蟲曱甴橫飛!!!!因為食完想即係番屋企,冇同其哋周旋,而我哋都冇大吵大鬧,可能在場其他食客都未必知。大家對呢間鋪真係小心啲,冇下次!
未食過一間嘢衛生可以差成咁
嗌咗兩碗生牛肉河,一碟泰式鳳爪
上菜等梗嗰時已經勁多烏蠅