2018-08-02 22 瀏覽
唔知幾時開始俾朋友影響到好鐘意食拉麵😍一諗唔到食咩就會serch拉麵😂估唔到今次撞下撞下又食到間咁正既拉麵😜👉🏿✨濃厚豬骨蝦拉麵 Hkd 100 💸📌呢款見到係最多人叫又最多好評既一款!睇到個湯底都覺得濃郁,成個拉麵配料都幾足,原隻蝦肉,叉燒,栗米,荀,溏心蛋等..拉麵果然係要配蔥同芽菜一齊食先正!雖然食到最尾會有小小膩..不過慢慢食都接受到😊佢既流心蛋仲帶有小小酒香味,幾驚喜喔👀👉🏿✨餃子 Hkd 25(跟餐價,只有拉麵才可加)📌餃子迷去到拉麵店點可以唔叫餃子食!佢既餃子炸得好脆,入面啲餡full爆,必點餃子汁,真係超正👍🏿😞👉🏿✨炒豬肉野菜餐 Hkd 90 💸📌上次同朋友去完拉麵店叫完個野菜食之後,完全迷上左炒野菜😍呢個定食估唔到係有咁大盤野菜豬肉,送飯食莫名奇妙地開胃,真係成個set清晒架😆點解會咁..好神奇!不論係個汁,菜定係肉都炒得岩岩好,有時拉麵店既定食都好有驚喜啵!👾
估唔到今次撞下撞下又食到間咁正既拉麵😜

👉🏿✨濃厚豬骨蝦拉麵 Hkd 100 💸

👉🏿✨餃子 Hkd 25(跟餐價,只有拉麵才可加)

👉🏿✨炒豬肉野菜餐 Hkd 90 💸

📌上次同朋友去完拉麵店叫完個野菜食之後,完全迷上左炒野菜😍