2023-04-20 63 瀏覽
恢複正常社交之後,立即約心裏很重要的人出來聚一聚 💕今次嚟到元朗呢一達好地方,揀選咗一間好cafe - Sole Coffee深刻滿意位拉開大門,正在工作中的店員即時給我一個勁親切笑容打招呼問道:Hello, 請問幾多位呀?Wow... 呢種即主動又有熱誠嘅態度,讓我感覺大好坐低後同行有兩位小朋友,店員遞上餐牌,友善向跟他們打開話題傾談,再而點餐推介;對大人及小朋友都服務周到,今時今日仲有呢種態度,真係好難得。ALL DAY BREAKFAST LITE $90烤大啡菇、車厘串茄、薯餅、沙律菜配極級至愛的牛油果多士。。。先講份量,其實都唔少,上菜嘅第一眼,最吸睛嘅係堆滿滿嘅牛油果蓉,口感極致creamy軟滑;唔只賣相吸引,內涵足料兼味美。DELUXE ALL DAY BREAKFAST $118正如其名,份量十分"Deluxe"😍煙三文魚、煙肉、坎伯蘭腸、烤大啡菇、車厘串茄、薯餅、高質黑松露炒蛋、兩片超味美嘅多殼多士。。。有份量之餘,又有營養,仲要好味。。。無得輸嘅組合。💯日式蟹膏醬松葉蟹肉忌廉意大利麵 $118兩位小朋友嘅大愛,賣相不但超吸引,基本上一上菜就俾佢哋兩個瓜分食清。小朋友
恢複正常社交之後,立即約心裏很重要的人出來聚一聚 💕

深刻滿意位

Wow... 呢種即主動又有熱誠嘅態度,讓我感覺大好

ALL DAY BREAKFAST LITE $90

DELUXE ALL DAY BREAKFAST $118

正如其名,份量十分"Deluxe"😍
有份量之餘,又有營養,仲要好味。。。無得輸嘅組合。💯

日式蟹膏醬松葉蟹肉忌廉意大利麵 $118

小朋友就最坦白,由此就知道好味到不得之了。

煙三文魚牛油三文治 $90

Perfect match 組合💜
一碟滿足晒我對煙三文魚及牛油果嘅慾望,同樣都係份量十足,每咬一口都著幸福嘅感覺。

CAPPUCCINO $38

奶泡棉密之餘帶著濃郁的咖啡香,高水準之作。💯