2013-10-22 443 瀏覽
昨日星期五,一家大細揾地方食飯。留意到依間食評好好,加上樓下有得停低架車,放停車後約等十五分鐘便有位。咁我地一家五囗便好安安樂樂食番餐喇喂。。。 一入到裏面,裝修OK,衞生OK,服務極好。。。之後經介紹食左(一)吊燒雞,皮仍然脆,味道適中,覺得偃佢地係用新鮮雞。(二)大星班,肉質好滑,好新鮮,一家人食十二両剛好。(三)煲雞煲翅,翅原幾塊,一條,一條好似食麵。幾碟小炒岩岩好。。。超正 好戲在後頭,甜品至最正,西米焗布甸,出黎果陣正到個個熱辣辣,好有奶味又唔太稚都讚成甜,粒粒布甸有質感。。。以後一定當依度係飯堂 找數價錢真係唔貴。最後,經理重介紹同一條街斜對面重有一間茶餐廳 一一 翡翠一品,都係佢地旗下,下次一定要去試試,對佢地出品好有信心

15 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日