2022-10-13
⊹ 𝙂𝙤𝙤𝙗𝙣𝙚 𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 🐥 ⊹ㄲ ㄲ 已經食過好多次 最近思鄉病發作 唯有食住家鄉菜先啦😮💨價錢係 $128 ⁃ lunch 包括有 ¹半隻雞 ²魚片湯 ³凱撒沙律 ⁴薯條及飯 ⁵飲品 我揀咗最辣嗰隻火山烤雞 Menu寫5*辣 但我係完全食唔到有辣味🤷♀️ 雞肉呢 就嫩滑juicy 夠入味沙律我叫走醬 冇飲個湯 因為我都知係味精嘢 飯就食咗兩啖 質地好淋一pat pat 個薯條先勁 放咗入口咬咗一啖我即刻lur返出嚟 又凍又乾勁硬 唔知炸左幾多次擺咗幾耐再俾你食😑 同職員反映完之後係冇反應...💬⁃ 人蔘雞湯幾出色 雞都係嫩 而且飲完唔口渴 唔係嗰種死咸味精湯底 人參味適中 酒味唔係好濃嗰隻 其他配菜都係一樣表現⊸ 淨係計隻雞嚟講我係滿意嘅 所以先食過咁多次 但係佢啲配菜越嚟越差👎 建議咁樣不如唔好跟咁多嘢 係跟就跟返啲質素好啲
價錢係 $128
⊸ 淨係計隻雞嚟講我係滿意嘅 所以先食過咁多次