2011-03-05
一大班一齊去旅行識的朋友食飯, 大家都好耐無見了。謝謝友人的搞起啊。有朋友提議食這間, 雖然大家都住到好遠,但還可以吧, 因為太耐無見了。講返食物先, 環境還可以啊。食物好得,真係好得。其實我這兩天都無咩胃口食野, 今餐已經食得好開心了, 可能同一大班朋友傾計, 大家會好開心吧。謝謝各位陪我笑。今晚的餸, 我真係唔多記得名, 因為唔係我叫餸, 不如睇相吧。無骨雞好正!!! 好入味, 真係無骨, 但肉唔散, 做得好好, 好好食。大富大貴, 真係好食, 由其怕魚骨的人來講, 超方便, 勁好食啊。心太軟, 估唔到中式飯店有得食西式甜品。仲要超好食!!!唔算好甜, 好食。don蛋, 好食, 好夠味!三式卷, 三樣野都非常有特色, 好好食。我特別喜歡個墨魚餅, 好好食, 好彈牙!蟹粥, 痴線, 超多蟹膏, 超足料, 蟹味好重, 好鮮, 好大隻, 超好食, 好食到暈呀!!!聖子, 無沙,好入味, 好好食, 唔會因為大隻無味, 真係超正。梳乎里, 唔駛講野, 真係超正, 記得要熱食!!!中式店有西式甜品, 仲要做到禁出色, 真係難得一見。謝謝好友的安排, 真係好正好正, 謝謝。
講返食物先, 環境還可以啊。食物好得,真係好得。
無骨雞好正!!! 好入味, 真係無骨, 但肉唔散, 做得好好, 好好食。 大富大貴, 真係好食, 由其怕魚骨的人來講, 超方便, 勁好食啊。 心太軟, 估唔到中式飯店有得食西式 甜品。仲要超好食!!!唔算好甜, 好食。 don蛋, 好食, 好夠味! 三式卷, 三樣野都非常有特色, 好好食。我特別喜歡個墨魚餅, 好好食, 好彈牙! 蟹粥, 痴線, 超多蟹膏, 超足料, 蟹味好重, 好鮮, 好大隻, 超好食, 好食到暈呀!!! 聖子, 無沙,好入味, 好好食, 唔會因為大隻無味, 真係超正。 梳乎里, 唔駛講野, 真係超正, 記得要熱食!!!中式店有西式 甜品, 仲要做到禁出色, 真係難得一見。 謝謝好友的安排, 真係好正好正, 謝謝。