2011-03-05 11 瀏覽
一大班一齊去旅行識的朋友食飯, 大家都好耐無見了。謝謝友人的搞起啊。有朋友提議食這間, 雖然大家都住到好遠,但還可以吧, 因為太耐無見了。講返食物先, 環境還可以啊。食物好得,真係好得。其實我這兩天都無咩胃口食野, 今餐已經食得好開心了, 可能同一大班朋友傾計, 大家會好開心吧。謝謝各位陪我笑。今晚的餸, 我真係唔多記得名, 因為唔係我叫餸, 不如睇相吧。無骨雞好正!!! 好入味, 真係無骨, 但肉唔散, 做得好好, 好好食。大富大貴, 真係好食, 由其怕魚骨的人來講, 超方便, 勁好食啊。心太軟, 估唔到中式飯店有得食西式甜品。仲要超好食!!!唔算好甜, 好食。don蛋, 好食, 好夠味!三式卷, 三樣野都非常有特色, 好好食。我特別喜歡個墨魚餅, 好好食, 好彈牙!蟹粥, 痴線, 超多蟹膏, 超足料, 蟹味好重, 好鮮, 好大隻, 超好食, 好食到暈呀!!!聖子, 無沙,好入味, 好好食, 唔會因為大隻無味, 真係超正。梳乎里, 唔駛講野, 真係超正, 記得要熱食!!!中式店有西式甜品, 仲要做到禁出色, 真係難得一見。謝謝好友的安排, 真係好正好正, 謝謝。

講返食物先, 環境還可以啊。食物好得,真係好得。

大富大貴
don蛋, 好食, 好夠味!
聖子
謝謝好友的安排, 真係好正好正, 謝謝。
2011-03-04
聖子