2014-02-19 910 瀏覽
唔知點解喺information果度個price range係under $40 因為其實一個餐最平都60幾蚊 所以大概係60-100 果日我同男朋友想食burger 經過呢間野所以先想試試。我叫左個燒牛肉漢堡餐、男朋友就一個普通牛肉漢堡餐 一個加$4轉洋葱圈、一個加$11轉牛肉汁芝士薯條。間野係聲稱全部都新鮮即製 but I think only for the burger! Chips and onion rings係完全一個暖到就快凍哂嘅狀態啦⋯ 薯條緊係熱先好食!加上我加錢轉了牛汁cheese d cheese係完全處於一粒粒嘅狀態(d cheese應該喺雪櫃拎, 因為食得出好凍) 當我捧住去問返個店員嘅時候 佢竟然同我講 d cheese係靠牛肉汁d熱力去溶 你等多陣啦大佬呀 個薯條我明明見你係個櫃一兜兜不定哂 就咁喺個櫃拎出梨加野 然後我個包都等左10mins la仲等?等佢自己變返熱咩( 咁當然我無咁同佢講😅)我同佢講 d汁都凍左喇wo  成個都凍哂飲佢個桶!竟然同我將兜野拎入去再不一鶴汁上去!我當場0哂咀 默默地轉身離開。唉 d中意食薯條嘅人對薯條果1份執著 為左個薯
仲等?等佢自己變返熱咩( 咁當然我無咁同佢講😅)
我同佢講 d汁都凍左喇wo  成個都凍哂

唉 d中意食薯條嘅人對薯條果1份執著 為左個薯條我成餐都食得好唔開胃 旁觀者係好難明白
 burger其實都唔差嘅味道 但未去到好好食囉⋯ 俾我揀多次我寧願食burger king😩
10 分鐘 (堂食)