2008-09-28 23 瀏覽
上星期五去左呢度Lunch,係第一次黎呢間食,我點左E餐,咖哩牛+油酥餅+西瓜汁。咖哩牛一如其他仁兄既食評講得咁好味~~至於油酥餅‧‧‧允許我借用KFC廣告用語 : "Finger Licking Good"!!!d油酥餅除左有齊頂級油酥餅既所有要求外,佢仲係‧‧‧甜的!!!我一咬落去塊油酥餅,呢種甜味令我好錯愕!!竟然係甜的?!呢種甜唔單止係餅既材料有甜味,而且仿佛係被甜既火烤過,令到塊餅附帶住帶"甜的熱力",係一種神奇既甜味!!呢種甜味藉由熱力向我既鼻同舌頭進攻‧‧‧我傻左,我竟然分開食油酥餅同咖哩牛‧‧‧點可以令我可愛既油酥餅被咖哩牛沾污?!不過呢,當油酥餅冷卻後,神奇既"甜的魔咒"消失左‧‧‧味道大打折扣‧‧‧咪又係餅一塊?!所以我呼籲各位食油酥餅時要襯熱食^^

咖哩牛一如其他仁兄既食評講得咁好味~~

所以我呼籲各位食油酥餅時要襯熱食^^
咖哩牛