2017-11-21 90 瀏覽
依家d工業大廈有好多好食既野食,而且位置都好寬敞,係依到search一search,見到有間店又好似幾得意喎❕見到佢好似會幫客人占卜,所以一於上黎卜一卜我既運程🤦🏻‍♀️✨✨一上到黎,依到環境真係好似星空甘,好多星星個d,好有要問占卜feel,同埋依到都幾乾淨👍🏻。咁之後睇餐牌,張餐牌又幾靚☺️,我同男朋友仲研究邊個星座打邊個星座😂依到同平時d餐廳差唔多,都係意粉為主。咁我中意食卡邦尼意粉,所以就點左黎食~男朋友就點左香蒜虎蝦炒意粉。而飲料依到就比較特別,有星座飲料。我簡左所屬既魔羯同處女座。🐐🐐係等待既時候,我地就占卜,佢會問你名,幾時出生,想問d咩,之後可以調牌,改變命運啊嘛⋯⋯詳情結果就唔講啦😂,都幾準既。卡邦尼意粉黎到,份量都算多,好多煙肉,細細塊,一口一啖,又脆👍🏻👍🏻😆俾足料😋😋正啊,忌廉汁都整得幾好,味道濃郁入口留餘香🎈,不過汁可以唔洗咁痴,大足料了吧❕❕蒜虎蝦炒意粉,係有少少微辣,麫條係比較乾身,加上d調味粉,一級棒,反而依個好食過卡邦尼意粉🤗不過食到少少辣先好點~而d蝦擺得幾靚,蝦大細差唔多,味道亦佳❕✨✨處女座飲料比較特別,係乳酪沙冰黎,都幾好飲🙆🏻😁總括黎講,依到以占

依到同平時d餐廳差唔多,都係意粉為主。

處女座飲料比較特別,係乳酪沙冰黎,都幾好飲🙆🏻😁

總括黎講,依到以占卜做gimmick確實係吸引到我😂而食物質素亦都可以,下次會再黎占卜🙆🏻或者畢業完又唔同左運程😆