餐廳: 和順記 (電氣道)
資訊:

2023-11-10 920 瀏覽
Lunch 間中都會幫襯和順記,今次試左佢嘅神級雞髀皇煎蛋飯。雞髀大大隻,外皮炸到超級脆。雞髀肉非常嫩滑。白飯用咗珍珠米,食落特別開胃。醬汁方面我揀咗沙嗲汁,非常惹味。雞髀飯嚟講仲有,巴蜀雞髀飯,避風塘雞髀飯,滷水雞髀飯,可以俾你慢慢揀。上菜速度非常快,就算好多人幫襯都好快有枱。之前仲食過佢嘅豬手飯,豬手炆得好腍。而且非常入味。飲品方面,有蝶豆花梳打,有四五款紅豆冰。選擇非常多。雞髀煎蛋飯連凍飲$71 ,價格合理。

之前仲食過佢嘅豬手飯,豬手炆得好腍。而且非常入味。

飲品方面,有蝶豆花梳打,有四五款紅豆冰。選擇非常多。

雞髀煎蛋飯連凍飲$71 ,價格合理。
2023-11-10