2018-10-27
天氣開始轉涼 心思思想打邊爐。家姐話發掘左銅鑼灣一間上樓火鍋店 近地鐵站 即刻去試下。上到去環境都唔錯 乾淨整潔 坐卡位仲有部電視 幾好喎。秋冬限定~川貝海底椰鱷魚排燉湯做湯底 先飲湯勁足料 好濃 好夠味 堅稱無味精 抵讚。我自己都飲左兩碗 真心覺得呢個好抵 因為屋企煲都唔止呢個價錢。我和家姐係典型牛肉控 即刻叫左碟本地手切牛。手切牛幾好 份量唔細 肥瘦適中 牛味夠曬濃 正~百花釀油條 推介!熱辣辣即叫即炸 即食或者輕輕一淥都得。油炸鬼脆卜卜 百花夠彈牙。蟹皇餃雙拼。幾特別 韮菜 西洋菜餃就食得多 蟹皇餃真心第一次。松葉蟹皇、尚鮮蟹皇餃 兩款都好好食 蟹膏香 有鮮蝦 口感唔錯。飲品推介 青檸梳打 好refreshing 又唔會太甜 打邊爐岩曬~整體來說 用料都好新鮮 環境舒適得黎 服務又好周到 讚~
上到去環境都唔錯 乾淨整潔 坐卡位仲有部電視 幾好喎。
整體來說 用料都好新鮮 環境舒適得黎 服務又好周到 讚~