2022-10-24
魚川居-今日約左屋企人一起食海鮮火鍋放題,佢地三歲小朋友是免費,所以表哥帶埋小朋友去食海鮮有-松葉蟹,長腳蟹,琵琶蝦(是老闆見我地咁多人去送的)仲有牛頸脊,蝦,鮑魚,青口,同不同蔬菜同熟食任食。佢地有熟食即叫即整(響鈴,炸蝦,雞翼,午餐肉)而外面枱都有麻辣冷熱算(豬耳/豬肚/青瓜/黑木耳etc),蔬葉同丸類同飲品都是任攞。佢地仲有甜品如Osaka milk and Movenpick 雪糕我地7大人食左8隻蟹🫢最好食係松葉蟹,新鮮鮮甜,長腳蟹海水味比較重,而送既琵琶蝦都多肉多膏彈牙!湯底方面-我地要左一酸菜魚一雞煲,自己就想食椰青雞煲既,不過家人想食雞煲,都幾惹味同好多雞呀好開心,酸菜魚食左少少都幾夠味同夠料,魚片仲可以比多一碟小朋友食,非常之值得一食!出面熟食-我地每樣都試左少少,雞翼係即炸既孜然雞翼(好惹味好脆),而麻辣牛肉粒好淋好入味唔會太辣,冷盤自己覺豬肚同青瓜唔錯。甜品類-朱古力雪糕超好食!洛神花果凍同奶凍標準食物,而Osaka milk 既伯爵茶味幾好味(意想不到)飲品有好多選擇任揀,每位441hkd 🤓,超值
我地7大人食左8隻蟹🫢最好食係松葉蟹, 新鮮鮮甜,長腳蟹海水味比較重 ,而送既琵琶蝦都多肉多膏彈牙!
飲品有好多選擇任揀,每位441hkd 🤓,超值