有無人同我一樣,一踏入秋天,胃口大開!放假帶左屋企人去銅鑼灣shopping,添啲秋裝👗 仲食左好多野...行到利園,俾Reserva Ibérica呢間餐廳嘅環境,吸引左入去。一磚一瓦,所有擺設,都以西班牙風格設計,有一種份外relax嘅感覺🙂🦞主廚精選龍蝦湯面西班牙國寶湯面,係必食嘅菜式。以濃濃嘅龍蝦湯底襯托手打烏冬,溏心蛋開邊上,脹卜卜蜆肉,加上原隻龍蝦,賣相與味覺攞足100分💯🍔美國頂級安格斯牛肉漢堡漢堡扒七成熟上,既香口又漏口,中間的生菜新鮮清甜,漢堡包整體十分巨型,大過仔仔塊面🌝 薯條可點茄汁和黑松露醬,味道夠晒突出!🍝香蒜蜆肉意粉一碟楚楚可憐嘅意粉,被8隻脹卜卜蜆包圍,賣相瞬間level up! 意粉帶點蒜香味,很juicy,份量適中,轉個頭就食晒lu🤗🍨西班牙炸多士配雪糕原來西型牙的炸多士係咁好味!外層沾滿細小啲糖粒,一啖咬落去好治癒😌內裡係鬆軟嘅麵包層,偏creamy 口感,仲有果仁伴雲呢拿雪糕,係一份好正嘅飯後甜品👄☕️Babyccino泡沫鮮奶呢杯係小朋友限定嘅Babyccino👶🏻當一個小朋友擁有一杯自己嘅’‘coffee’’時,份外招積😎 重點是 free f

主廚精選龍蝦湯面

西班牙炸多士配雪糕

🍨西班牙炸多士配雪糕

Babyccino泡沫鮮奶

☕️Babyccino泡沫鮮奶
呢杯係小朋友限定嘅Babyccino👶🏻當一個小朋友擁有一杯自己嘅’‘coffee’’時,份外招積😎 重點是 free for kids!

這晚,我真的吃飽了......
2019-10-13
主廚精選龍蝦湯面