2022-09-29
Bookmark左好耐終於去Lu🥰 餐廳大部分都係室外位,裝飾得好靚有情調,天氣最近開始有秋意,少少涼又未至於凍,喺室外環境食嘢十分舒服!另外有啲帳幕位,超級chill!!店員話嗌夠某個金額就可以出去坐😆芝士巴瑪火腿拼盤 想同朋友傾下計聚舊,所以我地叫左碟cheese ham platter 慢慢嘆❤️ 有幾款芝士同Ham, 我最喜歡係 cameinbert, 易入口得黎口感好軟滑!Parma Ham 又係正既,油脂平均。雖然係前菜,但有都幾塊香草包,當一個main都得😂😂巨型豬扒跟薯菜 $188招牌菜一定要嗌啦,果然符合商品說明條例,豬扒超級大塊!三個人share都ok! 夠juicy, 肉質亦鮮嫩。特別要讚下薯菜都好出色👍阿婆的秘密朋友點左呢杯沙冰,蘋果味夠香夠濃☺️粉碎性骨折個名好得意,其實係因為有接骨木花。另外有加左青檸,所以微酸好開胃,仲有球呍呢嗱雪糕,唔錯🫶士多啤梨乳酪瀑布蛋糕 配雪糕有得玩㗎,自制瀑布,打卡岩晒!味道唔會太甜,乳酪味重,推介!
芝士巴瑪火腿拼盤
巨型豬扒跟薯菜 $188
阿婆的秘密
朋友點左呢杯沙冰,蘋果味夠香夠濃☺️
粉碎性骨折
士多啤梨乳酪瀑布蛋糕 配雪糕