自從疫情之後同朋友都少見面咗好多,難得今日咁啱撞到,帶咗我去佢去開嗰間小辣椒話帶我食好嘢。呢度啲小菜原來都好有份量,嗌咗幾個小菜,諗住樣樣都試吓,點知原來大碗成咁,食到好飽個個捧住個肚🤣#毛血旺 $188這個毛血旺是這裏的招牌菜,今次就我點了小辣程度,朋友食開大辣,說辣得夠暢快👍講真係幾好食,麻中有辣辣中帶麻,而且超足料,數之不盡的甜美豬紅和爽口牛柏葉和勁多黃鱔魚,仲加咗我最鍾意嘅金菇菜同埋大豆芽同埋木薯粉條,木薯粉條同埋大豆芽吸晒麻辣醬汁,真係好食到震呀!#酸菜桂魚 $208一整條桂魚被拆骨成一塊又一塊白雪雪的魚肉,真係睇見都好吸引啊!第一次食酸菜魚原來咁好食㗎喎!口感滑嘟嘟,加上魚肉完全冇骨好方便食,酸菜魚完全唔辣,一家大細包括小朋友都好啱食㗎 !下次要帶埋啲小朋友嚟食先得!唔使拆骨拆得我咁辛苦啦😆#辣酒黃鱔 $138秋風起食黃鱔魚補身就最正㗎啦!呢款用咗少少辣酒去烹調,可以完全除去黃鱔魚嘅泥味,食起嚟特別鮮味可口☺️而且起骨功夫做得好好👍最驚喜係原來有粉絲,粉絲充分地吸收海鮮嘅氣息,而且粉絲keep到好彈牙👍只賣$138真係好抵食🥰#蒜泥白肉 $55三層白肉肥中瘦喺埋一齊,食起嚟

#毛血旺 $188

#酸菜桂魚 $208

#辣酒黃鱔 $138

#蒜泥白肉 $55

三層白肉肥中瘦喺埋一齊,食起嚟特別有口感,加上用咗好多蒜蓉,夾埋粉條一齊食仲好味。

#夫妻肺片$55

切成超薄片的牛肚夠晒爽口彈牙👍牛展都好岀色,筋位炆得好淋,配以酸辣汁,越食越過癮👍