2022-05-24
同大家分享下我係科學園嘅飯堂🍚 sensory ZERO相信好多人都有食過,但科學園嘅呢一間,除咗平時嘅menu,仲有做精品烘焙。踩單車經過不妨去嘆返杯靚咖啡 ☕️最近仲推出沙田區一周年menu,有四款期間限定嘅沙律、飯、意粉、意大利飯,只限科學園同新城市廣場分店,有機會可以試下。重點推介💖👍 大蝦南瓜忌廉汁意大利飯沙田區一周年推介menu!南瓜忌廉汁香濃,有好多南瓜粒;大蝦有好多隻,基本上每一啖都會食到蝦肉;意大利飯軟硬度剛好,成個配搭好夾。👍 日式豬軟骨溫泉蛋飯每次必點嘅飯,豬軟骨煮得好淋,唔會咬唔開。配上溫泉蛋同煮得啱啱好嘅日本米,大滿足!👍 痴_線朱古力 Crazy Chocolate 咖啡以外嘅皇牌飲品 🍫 睇相都知道有幾痴_線。除咗香濃朱古力奶底外,面頭都舖滿咗黑朱古力碎、白朱古力碎、牛奶朱古力碎,再加上可可粉,飲完覺得自己有少少變咗朱古力😂📍sensory ZERO ROASTERLAB沙田科技大道西17號17W大樓地下G01號
重點推介💖
👍 大蝦南瓜忌廉汁意大利飯