My tea time☕️ chill in Science Park💚🌴🌿🌾🍃💫..悄悄告訴你。。我係第一次下午時間入科學園咋。日光之下💫 雖然多一份炎熱,但綠化環境🌿🌴🍃 真係好優美,身心都覺得好舒服,只係交通冇咁方便。假日有時間來走走 都不錯。-遠離鬧市,幽靜環境,午後時光,最好就來一個tea time☕️ 吧。科學園內餐廳都好多,有indoor 亦設有outdoor,好chill 感覺可以黎曬一個下午,或者下次都可以黎吃返個dinner。今次就黎返個✨Tea Set & Happy Hour✨-ll $45WM Pork Chop Bun with Fries(+$9 熱朱古力 Chocolate)烘脆既豬扒包,夾上豬扒🐽,加上秘製醬汁,材料豐富,熱辣辣味道不錯。-ll $40Jumbo American Hotdog with Fries(熱咖啡 Coffee)一大條Jumbo腸🌭,好耐冇食熱狗了。知道吃熱狗關鍵是什麼嗎❓就係有一條好腸啦,靈魂之物💛 又大條又好吃,加上包底經烘熱 本身唔乾,配上酸甜醬汁更惹味。-ll $38Ham & Cheese French Toast(+$

今次就黎返個✨Tea Set & Happy Hour✨

l[WM 秘製豬扒包配薯條]l $45
WM Pork Chop Bun with Fries
(+$9 熱朱古力 Chocolate)

l[珍寶美式熱狗配薯條]l $40
(熱咖啡 Coffee)

l[火腿芝士西多士]l $38
Ham & Cheese French Toast
(+$15 凍朱古力器咖啡 Iced Mocha)

另一款邪惡之物,新鮮熱辣辣炸香既西多士🍞🥚🥞。

內裡夾住火腿芝士🥓🧀,好芝味。加上面頭熱溶既牛油令西多更香💛,食時再蘸點蜜糖🍯,10級邪惡 但滋味。

呢個下午茶🍽 澱粉質超標、糖份超標、熱量超標,咖啡因超標,但滿足感卻100分💕。哈哈哈 一字記之。。肥。
×××[WM Café and Bar]×××
©沙田白石角香港科學園一期科技大道西5號企業廣場地下S019號舖