5月2日, 去咗屯門探親, 5點幾先走, 食完早餐都冇野落肚, 所去搵個tea食~ 人生路不熟, 誤打詨撞入咗一間糖水鋪, 搵到鹹點下午茶~::: 秘製肉燥熱狗 + 薯條 + 可樂 ::: $28好大隻, 真係2個人食都夠! 肉燥配熱狗本身感覺都有d怪, 但食落味道真係出奇地夾! 完全可以話係台式嘅肉醬熱狗, 同樣有肉碎, 唔同嘅係味道比較甜咗, 令到隻熱狗有種獨有味道, 加上呀菲仲好鍾意食肉燥添!而熱狗腸都好大條, 好香又好脆, 加埋肉燥同蜜糖芥末沙律醬, 蕃茄片加埋生菜絲, 味道豐富得黎又好新鮮~ 再加上熱狗包烘得好脆, 完全係錦上添花, 整體配合得天衣無繨!跟餐配薯條新鮮炸起夠晒脆, 仲要厚切, 啖啖熱辣辣薯仔肉, 份量都唔少, 好滿足~估唔到喺自己唔熟識嘅地方之下求其搵一間食店都咁有驚喜, 唔通屯門真係臥虎藏龍, 下次我地再黎到真係要發掘多d好食野~

::: 秘製肉燥熱狗 + 薯條 + 可樂 ::: $28

秘製肉燥熱狗 推介!
薯條
2010-05-02
秘製肉燥熱狗 推介!
薯條
  • 秘製肉燥熱狗