2020-04-28 840 瀏覽
華嫂冰室 (觀塘)秘製撈米線 觀塘限定依家都依然好多人排隊平日大概1點鐘黎度 排咗半小時左右可以接受 因為天氣唔熱難得華嫂係觀塘開分店唔洗去元朗先有我地去到都一次過試咗好多野其中一樣就係觀塘限定的撈米線啦佢有多樣配料紅腸 豬排 火腿 同餐肉絲配料除咗豬排特別入味同軟嫩之外都較普通米線有少許淋咗 但都依然彈牙同有咬口但黎度扣咗少少分😢因為米線都係個重點最後就係個撈汁 個秘製豉油汁甜甜地 加上辣椒同芫茜好香 好開胃 不過個汁可以少d因為食到尾 就太多啦 太甜而且香料可以再多d 會再香d😛整體 非常唔錯 真係會食唔停口 如果可以我可能寧願就咁豬排撈米線就可以了😂😂 畢竟豬排最突出黎度的茶走 我覺得做得都非常唔錯非常滑 奶味好重 茶味亦唔會苦澀欣賞黎度仲有冰花奶茶tim!😋下次有機會會試下😆半個鐘 都算值得排ge下次大家平日黎食tea的時間就差唔多唔洗排架啦😂Overall🌟: $ 42 ( 8 /10) ------------------------------地址🎯: 觀塘敬業街55號皇廷廣場1號舖地區⛳️: #igfoodtaste觀塘餐廳類別🍴: #igfoodtaste中菜價錢類別💲
華嫂冰室 (觀塘)

秘製撈米線 觀塘限定

依家都依然好多人排隊