2017-12-15
同同事黎食dinner buffet, 價錢便宜,所以唔會預期有好多好野食,雖然種類唔多,但野食都算好食!一黎食海鮮先,最好食係螺,小龍蝦(咸咸地但我buy),蝦一般沒有任何味道的生果係哈蜜瓜最甜,食左好多,其他不用吃😂,❗️最要讚既係movenpick雪糕呀,總共有六種味揀,雲呢拿朱古力咖啡士多啤梨同楓糖,全部味都好好食,我食左超過6盒❗️手卷放好耐我諗紫菜會林哂,壽司黎講腐皮好食同鰻魚都ok,其他無乜味,刺身只建議食三文魚好食,其他刺身唔掂因為唔鮮甜熟食款係比例上黎講都多,質素都唔錯,比目魚,日式雞扒都好食,牛就韌左少少但味道係ok既,羊就唔好要喇咬都咬唔開😤烏冬我再係上面加紫菜同甜蛋,甜蛋好味!煙三文魚都好食所以食左兩碟所有甜品係唔掂既,除左麵包布甸麵包亦因為放太耐而硬左亦無乜味咖啡汽水橙汁任飲,橙汁鮮榨,唔錯總結咁既價錢都不過不失既,加上佢環境幾靚,睇尖沙咀夜景,人亦好少好安靜,仲會有幻彩詠香江睇到,雖然我無睇掛住食😝
,刺身只建議食三文魚好食,其他刺身唔掂因為唔鮮甜
烏冬我再係上面加紫菜同甜蛋,甜蛋好味!
煙三文魚都好食所以食左兩碟
所有甜品係唔掂既,除左麵包布甸
麵包亦因為放太耐而硬左亦無乜味
咖啡汽水橙汁任飲,橙汁鮮榨,唔錯