位於黑布街附近既一間餐廳, 睇落已經有文青嘅feel😳入到去,我哋上咗2樓坐,環境唔錯,店員仲好好服務態度👍🏻餐廳有分到主食,小食,甜品仲有飲品今次我哋主要係食甜品菊花燉雪梨👍🏻菊花味道有淡淡清香,整個燉雪梨唔會太甜,鍾意食甜品,但係又唔鍾意太甜嘅朋友可以選擇呢個甜品,係健康之選😋雪燕椰皇燉蛋白👍🏻放上枱面,成個甜品都好靚🥹穿住一串龍眼肉亦都好甜,上面有少少金箔點綴,食落去好重椰汁味道,但係唔算多燉蛋白。味道好味,推薦😋🌟🌟🌟🌟🌟我哋見到個疏乎餅好似幾吸引,就叫埋🤣草莓疏乎餅依個疏乎餅真係同疏乎厘有啲唔同,佢比較實同疏乎厘淨係用蛋白加糖有少少唔同。佢唔係一個淨甜味,有蛋香味,咬落亦都偏向似古早蛋糕,配上大白兔糖味雪糕,忌廉同埋草莓醬,讚👍🏻。我哋兩個人食咗三個甜品😂😂整體嚟講唔算特別抵,但係我覺得久唔久食下都可以😎有機會,下次要試埋佢其他小食😳
位於黑布街附近既一間餐廳, 睇落已經有文青嘅feel😳

入到去,我哋上咗2樓坐,環境唔錯,店員仲好好服務態度👍🏻

餐廳有分到主食,小食,甜品仲有飲品
今次我哋主要係食甜品

菊花燉雪梨👍🏻
菊花燉雪梨

雪燕椰皇燉蛋白👍🏻
放上枱面,成個甜品都好靚🥹
雪燕椰皇燉蛋白

我哋見到個疏乎餅好似幾吸引,就叫埋🤣
草莓疏乎餅

草莓梳乎餅

我哋兩個人食咗三個甜品😂😂
整體嚟講唔算特別抵,但係我覺得久唔久食下都可以😎
有機會,下次要試埋佢其他小食😳
2024-03-09
$120 (宵夜)
菊花燉雪梨
雪燕椰皇燉蛋白